torsdag 3. juni 2010

Dørvridere

Hei igjen. Her går det unna i svingene, men bare litt igjen før vi er innflyttingsklare. Strømmen er koblet på og vanntilkobling er vi lovet på mandag. Gleder oss stort! Via litt googling kom jeg til den kjekke nettbutikken hjemogvilla.no. Øverst vises et originalt Christiania dørhandtak. Disse er helt nydelige, og etter nærmere iøyesyn er det nettopp slike som sitter på de snart 100 år gamle dørene som fulgte med huset vårt. Med litt oppussing blir de nesten som nye. Sjarmerende! Det forkrommede håndtaket har vi bestilt til ytterdøren og håndtaket i porselen er bestilt til den eneste nye døren vi har med håndtak. Siden vi har porselenshåndtak på skapdører i nærheten av denne døren, tror jeg dette skal passe bra.
Sjalabais og fin kveld til dere.
Klemmer Aina

3 kommentarer:

 1. Så flott de var, gleder meg veldig til vi har kommet så langt i vårt hus.

  Lykke til videre, gleder meg til å se fortsettelsen.

  klem, L

  SvarSlett
 2. Heia Aina! Så fin blogg. Og så fint huset er blitt! Gleder meg til å se flere bilder, og ikke mist til å se huset! Hilsen fra oss i England

  SvarSlett
 3. Heia Aina!:)
  Kor gøy at du blogge, kjæmpeartig lesning:)
  Ser dåkker snart fløtte inn i drømmehuset, spennende:) Kjørte forbi dåkker på mandag, huset ser utrolig fint ut,flott at dåkker har valgt å beholde den gamle stilen.
  Vi é åsså i full husplanlegging, da vi har kjøpt tomt på Strand. Byggestart é beregnet til i oktober, så det ser vi frem til:)

  Masse lykke til videre med husprosjektet dåkkers, så ses vi kanskje sånn plutselig:)

  Klem
  Gørill G.

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin