søndag 13. desember 2009

Theo sin ønskeliste

Vi er nok kanskje seint ute med ønskene våre, men her er en samling av ønsker til minstemann. Dyrehodet til å ha på veggen på det nye barnerommet og sangkort...
...ellers ønsker han treleker i alle varianter. Begynner også å samle deler til Brio tågbane allerede nå.
Store og små Maileg kaniner hadde også vært kjempefine gaver. Veldig koselige og meget dekorative til barnerommet.
Gåbilen og bambilampen har vi nevnt tidligere, og disse står fortsatt på ønkselisten.
Juniordynetrekk i lyseblå toner slik som dette var veldig fint. Dette kommer fra merket Sebra og selges hos diverse nettbutikker (se egen liste av mine favorittbutikker på nett i margen på bloggen).Vimpler kan jeg alltids sy selv, men TTT og jeg har altformange jern i ilden akkurat nå...Elektrisk tannbørste hadde nok vært moro og effektivt til kveldsstellet.
Ellers ønsker Theo ullklær som dresser, luer, votter, sokker og strømpebukser. Denne buksen fra SuperNova er også høyt på ønskelista. Størrelse 86, han begynner å bli lang.
For øvrig har han ønsket seg DVD-spiller til baksetet og akebrett, noe jeg tror han får fra besteforeldre. Men som sagt, treleker og ulltøy er høyt ønsket under vårt juletre i år.
Nå skal jeg og mine småsøstre bake lussekatter med ekte safran fra Dubai...må bare finne den et sted i en flyttekasse. Om resultatet blir bra, viser vi baksten og oppskriften litt senere.
Klemmer fra Aina

1 kommentar:

  1. Hvor blir du av?? Lenge siden du har blogget nå!!

    Klem!

    Og godt nyttår!!

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin