onsdag 21. april 2010

Trappa

Dette er trappa vi skal flikke på og male. Har ikke annen info enn at den er bygd samtidig som huset, dvs i 1916. Den er ganske spesiell og veldig pen. Alle legger merke til trappa når de titter innom. Nå skal det sies at ikke er spesielt pen som den står nå, skitten og slitt. Men planen er å pusse og male den hvit, med beisa trinn (har hatt hvitmalte trinn før, noe jeg ikke kommer til å gjøre igjen kjære kaniner).
Oppe blir det ett lite galleri med rekkverk. Slik har det ikke vært originalt, men vi har satt en møbelsnekker på saken. Trappen skal ikke bygges inn nede i gangen, skal finne noe lurt å plassere under trappa etterhvert. Gangene og trappen er det siste som blir gjort ferdig...håper det blir snart likevel. Har fortsatt et lite håp om å starte innflytting i løpet av mai.
Vi har lagt opp til små 1 watts led-spotter opp trappeveggen. Det skal bare lyse opp trinnene svakt i nattemørket når smårollinger og gjester må på toalettet.
Håper å kunne vise et fiks ferdig rom på loftet straks. Bare to strøk med gulvmaling og feste av lister gjenstår...det blir et nydelig garderoberom.
Klemmer Aina

3 kommentarer:

  1. Hei!
    Fant deg viavia, og måtte smile: vi holder også på med et tømmerhus fra 1916 og mitt siste innlegg, handler om trappa. Må komme tilbakenar jeg har lott bedre tid:-)
    Lisa

    SvarSlett
  2. He he æ likte den der med kaninan haha :-)

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin