tirsdag 31. august 2010

Tittelendring og litt fornying

I dag har jeg brukt tid på å fornye og oppdatere bloggen litt. Fantastisk hvor mye nytt som er kommet og hvor mye bedre blogger har blitt. Hovedendringen på bloggen er tittelen. Siden jeg ikke kunne bruke Theonas landliv lengre (ei som hadde rettigheter på "landliv"), så blei den midlertidige tittelen "Theonas liv på landet" litt langt... Av naturlige årsaker synes jeg Villa Solhaug er en passende tittel, nå som huset vårt er ferdig og eiendommen heter Solhaug. Takk for besøk og kommentarer fra dere som har vært innom siste tiden, veldig koselig selv om dere ikke er så mange.

Bildet er fra mellomgangen vår. I speilet ser vi litt av yttergangen og litt av spisestuen...flere bilder kommer.

Nattaklem Aina

2 kommentarer:

  1. Villa Solhaug høres meget bra ut og bloggen blei kjempefin:) Vurderte å kalle min blogg Villa Myrlund,for det hete Myrlund der vi bygge, men syntes ikke Myrlund hørtes så bra ut... Solhaug høres mye bedre ut enn Myrlund;) ( Rart kor likt vi tenke av og til) KLEM

    SvarSlett
  2. God kveld! Så synd du ikkje skal på døgnvill! Maria sa ikkje koffør du ikkje skulle dra.. Borte i 5 daga? Skjønne dæ godt, at du ikkje vil være så mye borte fra Theo, hadde gjort akkurat det samme, døgnvill e ikkje alt her i verden.. Håpe vi ses snart, og tar gjerne et lite fotoredigeringskurs på dæ, men e ikkje nåkka ekspert akkurat:)

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin