lørdag 4. september 2010

Litt fra kjøkkenet

Over viser jeg de første bildene fra vårt nye kjøkken. Ikeas Lidingø med hvite porselensknotter. Lamitat benkeplate i lys valnøtt, denne er vi veldig fornøyd med...og strålende fornøyd med Miele oppvaskmaskin, komfyrtopp, steikovn og dampovn. Har aldri prøvd no bedre! Kjølehjørnet fra Norcool fungerer utmerket, uheldigvis har de sluttet å selge separate isbitmaskiner til montering i høyskap, håper Miele har tenkt å lage et sånt snart. Darlingen har tatt med seg speilrefleksen på jobb, så da blir bildene noe så som så...beklageligvis. Nå mangler kun lyslisten over vasken, samt liftgardiner med heklekant som jeg skal sy selv (engang).

Kjøkkenet har jeg tegnet selv og for det mest skrudd sammen selv, må si jeg er meget tilfreds... God planlegging er utrolig viktig, det var vel derfor det gikk måneder før jeg fikk sendt den endelige bestillingen. Er vanvittig glad i den doble porselensvasken, ville ikke vært den foruten om noen skulle lure på denne.

 
Natta fra Aina

4 kommentarer:

 1. Hei hei! Så koselig at du likte lampen æ hadde fådd:)Lure no på kor du skal på husmorferie..? heldig e du i såfall, og ha no ikkje dårlig samvittighet overfor Theo, det går nok helt sikkert kjempefint! Du må no kose dæ, kor enn du skal. Klem

  SvarSlett
 2. Det va forresten veldig fint med den hylla på kjøkkenet.. Du har et godt øye for detalja, og det e virkelig blidd sååå fint hos dåkker..

  SvarSlett
 3. Oj, så stort og fint kjøkken du har. Kjempeflott. Skjønner godt at du er fornøyd med det ;-)

  SvarSlett
 4. For et nydelig kjøkken! Godt jobbet! :-)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin