onsdag 8. september 2010

Inngangspartiet

Hei igjen og takk for besøk og kommentarer. Det er jo litt av meningen med bloggen, så takk til kjente og ukjente som stikker innom. Sååå koselig! Her er litt bilder fra halvferdig inngangsparti, gelender skal males hvitt og vi skal selvfølgelig fikse rundt dørene når den den tid kommer. Denne døra har vi styrt litt med i løpet av byggeprosessen, men det løste seg til sist. Mørk grå farge og blanke glass, interesserte kan få alle detaljer og koder...bare spør! Håndtaket har vi bestilt separat, se tidligere innlegg.

Søyler er bestilt på mål fra Kloppen. Det lille cafe`settet på trappa kjøpte darlingen på supersalg helt alene...tror jeg må ha lært han bra opp. Ikke med tanke på salg, men smak.

Nyter husmorferie siste kvelden i Oslo på kurs. Nå skal jeg sove...

Natta fra Aina

6 kommentarer:

 1. Heia
  Huset dåkkers e bare fortryllende nydelig!!!
  Æ kommer på besøk en dag det passer...med ei flaske vin under armen.

  Musser og klemmer

  SvarSlett
 2. Det vises at du har hadd dyktige handverkere... ;)

  SvarSlett
 3. Lure på om den siste kommentarn kom fra Rune eller Kaj...kremt. Men, ja vi har hatt nån brukbare tømmermenn her...

  SvarSlett
 4. Inspirerende blogg, et flott hjem dere har!! Jeg er stup forelsket i inngangspartiet ditt ;0) Er døren fra NorDan?? Jeg har studert, og det ser ut som vinduene i døren er noe mindre enn i NorDans katalog. Liker døren og ønsker gjerne detaljer om dørens mål og diverse. Klem fra leser

  SvarSlett
 5. Hei anonym

  Takk for hyggelig kommentar, håper jeg snart kan prioritere interiør, håndarbelide og blogging igjen. Døren fant jeg i katalogen til Nordan, men siden vi skulle ha andre mål en standard fikk vi beskjed om at Gilje kunne produsere helt lik med de målene vi ønsket. D blei riktignok noe dyrere, men var helt nødvendig siden dette var et gammelt hus hvor målene var satt. Nordan produserer bare standard mål. Men, sjekk mål, farge og øvrig ordrebekreftelse nøye deprsom dere spesialbestiller. Vinduene er nok noe mindre i og med at dørene er laget spesielt store. Blant annet kunne de ikke lage rette kanter på sprossene slik Nordan har, våre er avrundet. Jeg ville fortsatt valgt Nordan sin dør om du skal ha standard mål. Dersom du fortsatt ønsker eksakte mål kan jeg finne frem tegninger...bare ta kontakt på Mail.
  Vinduene i huset er spesialbestilt på mål fra Nordan.

  Mvh Aina

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin