fredag 13. november 2009

Sporty ønsker

Jul og 30 års dag står for døren, nå skal jeg samle opp ønsker slik at jeg husker dem selv og kan henvise til etiketten "ønsker" når min kjære spør...he,he. Jeg merker at jeg ikke har bodd på nordpolen på mange år, for her er det beinkaldt! Har ikke annet enn tynne fleecejakker og goretexjakker å kle meg i når jeg ikke stjeler dunjakka til min bedre halvdel. Dunkåpa og den tykke termojakka har jeg prøv og de er fantastisk deilige. Ønsker i de angitte farger og størrelse M.
Denne vinfrakken passer seinvinter og vår her i nord, samt at den er litt hverdagspyntet. Dette må være et ønske til bursdagen i slutten av januar. Alle jakkene er Bergans.
Nå trenger jeg også ei god vinterbukse som kan brukes til skitur, spasertur og lek i sneen. Etter en gjennomgang av uendelig mange modeller fra Bergans, har jeg kommet frem til disse to modellene. Prisen er stiv, så jeg skal leite etter alternativer. Modellene heter Svartisen Lady Pants og Sirdal Salopette Pants. Str. M.
Sist, men ikke minst ønsker jeg meg en slik sammenleggbar rokkering på 1,5 kg. Selges hos InterSport!!! Denne er genial...men koster ca 450 kr.
Fin fredagskveld ønskes alle...flere ønsker kommer snart! Klem Aina

1 kommentar:

  1. Hei på deg!

    Har en slik hvit dunjakke fra Bergans bare i kort modell-kan bare si en ting-LØP OG KJØP!! De er bare helt fantastiske!!

    Bukse trenger jeg også så kanskje jeg skal ønske meg det!

    Ha en finfin helg!!

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin