tirsdag 17. november 2009

Elektriske ønsker

Her kommer flere ønsker til jul og bursdag. Trodde jeg hadde alt jeg trengte til huset, men her kommer noen definitive elektriske ønsker. Prisnivået gjør nok sitt til at det meste vil være med ønsket...men det er fint å ha noe å ønske seg da. Den enkle Nespressomaskinen i kremfarge er på salg på Elkjøp fram til nyttår (dvs cashback når man handler). Vi har en espressomaskin fra DeLoungi som blir lite brukt, så ser ikke helt behovet for melkesteamer. Dualit brødrister og vannkoker tror jeg Britts Boutique i Tromsø fører...også disse i kremfarger.
Vi ønsker oss også en ministøvsuger. Noen som har prøvd? Vet ikke om det er Elextrolux, Wilfa eller Bosh som funker best?
Elektriske tannbørster står høyt på ønskelista. De vi har er 10 år gamle og utslitt. Den doble familievarianten så jo smart ut, så slipper vi to ladestasjoner.
Og, sist men ikke minst ønsker mor seg veldig et fotbad. Med delvis fliselagte gulv og varmekabler ser dette ut til å bli en nødvendighet for tørre føtter.
Håper noen andre også fikk ideer til ønskelisten sin. Jeg synes det er moro å lese andre sin ønskeliste!
Hilsen fra atter en nydelig dag i Tromsø

1 kommentar:

  1. Hei Aina!

    Jeg kjøpte for et par år siden den ministøvsugeren fra Elextrolux som du har bilde av ovenfor, ergorapido eller hva den nå het. Ser jo fin ut osv men synes den var ganske ubrukelig - selv til "ministøvsuging" foran kjøkkenbenk osv. Den har dessverre endt opp i et skap nesten aldri brukt...:) Mulig noen av de andre merkene er bedre eller at senere modeller er blitt bedre.

    Men - nå skal jeg inn på elkjop.no og sjekke ut Nespresso-tilbudet! :)

    Hilsen fra Heidi (fra Larseng :)

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin