onsdag 17. juni 2009

Litt minner fra mitt nåværende hjem

Se der, da var det allerede dag to i denne bloggverdenen. Ikke akkurat et døgn siden sist, men klokka bikket 2400...og som sagt jeg bobler over av entusiasme og ideer, noe som kan gå hardt ut over nattesøvnen. Rart med det, men man behøver ikke alltid like mange timer på øyet, bare en har noe givende å bedrive dagene med.
Nå har jeg en på fire måneder som ikke vil sove før sen kveld, men han sover desto lengre i andre enden. Det er lettere med litt alenetid på kvelden da, enn å stå opp grytidlig om morgenen før han våkner.
Megler var her i går, og nå er det avtalt fotografering av boligen førstkommende mandag. Shiningen startet i kveld, i og med at vi drar til Sverige noen dager i tredagers bryllupsfest. Det er ikke all verden vi behøver fikse på til fotoshoot, men vi ønsker jo best mulig bilder. Jeg vil også selv ta noen bilder som minne fra denne boligen. Bilder kommer etterhvert. Først må jeg lære meg hvordan rekkefølge skriving og opplastingen av bilder bør foregå i, klarte ikke flette bildene inn mellom teksten... Tar selvfølgelig både kamera og PC med på tur i morgen, kanskje blir det tid til litt blogging likevell. Prøver på en god natta igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blog Widget by LinkWithin