torsdag 3. september 2009

Gulvene er støpte

Min "svigerhund" Louis på nystøpte gulv i vårt påbegynte hus. Gulvene er isolert og støpt, samt varmekabler lagt i hovedhus og anneks. I dag kom også stillasene, forhåpentligvis begynner de på taket på mandagen.
Nå vises gulvhøyden bedre. Vinduene blir altså ganske lave, det er jo så koselig! Kommer tilbake til type vinduer og dør vi har valgt ut for huset.
Her er gammel stillas revet ned og deler av ny stillas levert. De to nærmeste vinduene blir spisestuen. Nedenfor vises tomten og huset fra veien. Nærme både skog og hav, vi er så fornøyd med beliggenhet, utsikts- og solforhold (når det ikke er mørketid da). Supert skiterreng for små og store...
Tok noen bilder av Theo og Louis da vi gikk en tur rundt Tisnes (som neset nedenfor oss heter). Theo er nettopp våknet etter tre timers søvn og Louis synes turen har vært lang nok, da legger han seg i gresset...jeg får pent vente på han, da gikk det opp for meg at jeg hadde kamera med. Er generelt dårlig til å huske ta bilder.
Louis hilser til matmor Linda i Danmark og ber henne legge inn en kommentar tilbake. "Savner deg, men har det supert her".
Klem fra Aina, Theo og Louis

2 kommentarer:

 1. Tante sitt lillegull Theo muss muss

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Om jeg ikke har sagt det før, så sier jeg det nå VELKOMMEN TIL TROMSØ!
  Å dette var et super spennende prosjekt syns jeg! Så tøffe dere er!
  om du titter rett over fjorden, ja så ser dere meg;)
  Jeg bor i det "såkaldte" "syden huset":) Pga blomsterkassene mine på muren (skal vise det i bloggen i løpet av helga)
  Om du er i byen en dag så må du titte innom meg på jobben å få en kopp kaffe!

  Så spurte du om bladet jeanne d arc living.
  Det ligger en fin liten butikk nesten ved bru-hodet (den gaten du kjører når du skal over broen til tromsdalen) Butikken er bitteliten og heter Millie. Hun har slikt franskt interiør (og akkurat nå, en go del på 30 og 50 prosent:)

  Jeg kan foeklare nærmere om du ikke finner den!

  Ha en superfin helg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin