torsdag 17. september 2009

Loppefunn

Var på mitt første skikkelige loppemarked for et par uker siden (mener da, sånn at man står i kø å venter når døren åpner). Fant litt småting og litt større ting. Småtingene er pakket vekk og vil bli vist ved en senere anledning. De litt større tingene har jeg salmiakkvasket i dag, og tenker grunne i morgen. Kurvstolen er sliten, men stødig og god å sitte i. Betalte 40 kr. Har ikke bestemt meg om den skal sprayes hvit eller ikke. Blei faktisk ganske bra bare med en real skrubb. Planen er å sy en fin, lys pute å legge i setebunnen.
Det lille bordet kjøpte jeg for 10 kr. Gitt til loppemarkedet av søstera mi! Skal grunnes og males i fargen Risør fra Jotun. En lyse lyseblå farge som skal males på noen av møblene til Theo sitt rom. Bordet er i akkurat passe høyde til barnebord, dvs lavt.
En gammel plastramme til 5kr. Skal grunne og male den hvit (refleksjon fra Jotun). Planen er å lage en ny bakgrunn som males med tavlemaling. Vips...får Theo ei tavle på rommet eller mor ei tavle på kjøkken...eller kanskje i gangen. Tiden vil vise om resultatet blir spiselig.
Før/etter bilder kommer fortløpende...dvs så snart ting blir ferdigstilt. Har ennå haugevis med oppussingsprosjekter klargjort til pussing, grunning og maling i garasjen til svigermor (dvs at bilen hennes måtte stå ute ennå noen dager). Snille Vera. Flere prosjekter kommer snart.
God nattaklem fra Aina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blog Widget by LinkWithin