torsdag 20. august 2009

Nøstebarn

Lillemann har brukt ull på kroppen fra han kom til verden. Dog, litt mindre de siste sommermånedene. Det meste er kjøpt hos Nøstebarn som har butikk her i Bergen, men også en kjempebra nettbutikk, se link lengre ned på siden.
Var innom i dag for å bruke en tilgodelapp før vi drar til Tromsø, og da ble det også noen deilige nye høst- og vinterklær til lille Theo. Grå jakke, buksedress og body, samt hvit finnlandshette, stripete ullbukse og tørkle/smekke... alt i 100% ubehandlet merinoull. Nå skal han ikke fryse når han blir med mammaen i nybygget til høsten.
Bildene er hentet fra Nøstebarn sin hjemmeside siden jeg har det litt travelt for tiden. For de som ikke har prøvd ut klærne, kan de anbefales. God kvalitet og store størrelser. Vaskes minimalt fordi det holder å lufte ubehandlet ull, men kan også vaskes for hånd i 30 grader. Jeg vasker på håndvaskeprogram i vaskemaskinen og det har gått helt fint.
Sjalabais! Nå skal badet skrubbes!

1 kommentar:

  1. Tusen takk for en hyggelig kommentar på bloggen min. Setter så pris på slike hyggelige tilbake meldinger. Ha en herlig fredag. Mange varme klemmer fra Elin:)

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin