fredag 7. august 2009

Tilbake så smått...

Hei igjen. Lenge siden siste innlegg. Kunne skylt på lang ferie, men i permisjontiden er det nok liten skilnad på fridagene. Vi har vært nærmere tre uker i Tromsø, overtatt tomten og startet planleggingen av nytt hus. Vi fikk solgt huset her i Bergen etter en og en halv uke på markedet, deilig at det gikk så fort. Prisen er vi også fornøyd med, attpåtil noen kroner til overs som går rett inn i nytt prosjekt.
Nå pakker vi ned i banankasser hver dag, såfremst babyen sover og er rolig. Det går mye bobleplast, håper det meste overlever 180 mil i flyttebilen. Har ennå 14 dager på oss før flyttelasset går nordover, men det er mye å pakke ut av 230 kvadrat + garasje. Det skal jo vaskes også...
I dag hadde vi håpet å få tid til en tur på Ikea. Det er hyggelig å pakke, men ennå bedre å shoppe! I kveld er vi invitert på middag til gode naboer, tror det blir lite gjort i heimen i dag. Men vi har da ferie begge to.
Bildene i dag er i fra mitt solgte hjem i Bergen. Jeg har knipset litt før vi bynte å sjaue her hjemme, kan jo være koselig med litt minner fra de 3,5 år vi har storkosa oss her. Kommer nok flere bilder fra bergenshuset inni mellom, men nå starter snart byggingen i Tromsø. Og som sagt har jeg mange ideer og småprosjekter på gang...skal bli artig å dele det med flere. Ikke minst kan jo bloggen fungere som en byggedagbok for vår egen del. Men jeg hadde jo også ønsket å få litt tips og hjelp underveis.
Da blir det forhåpentligvis ikke lenge til neste innlegg.

1 kommentar:

  1. Heia! Så koselig blogg! Bestiller herved slike bokstaver til jentene våre!!! Nydelig! Blir koselig når dere flytter opp hit-det er jo her det skjer! Legger meg til som følger! Kos deg på Ikea din heldiggris!!

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin