mandag 10. august 2009

Snart ferdigpakket

Å bo i pappesker er ikke helt min greie. Det er greit så lenge det er ryddig, men når ting som ikke har fått eske ennå ligger å flyter, så misstrives jeg. Prøver jo holde orden og til å med å vaske gulv for å ha det litt koselig også de siste dagene vi bor her, men det er ikke helt enkelt å slappe av når det hele tiden er ting som venter på å bli gjort.
Likevel. Det er ekstra deilig å sette seg ned å lese gode blogger og se på pene interiørbilder da. Jeg bobler over av inspirasjon og gleder meg sånn til den dagen jeg skal bynne pakke ut av eskene igjen...ca 150 esker!?! Det blir lite hyggelige bilder fra hjemmet mitt på en stund, men jeg har masse jeg lyster å skrive om likevel. Skal jo planlegge et helt nytt hus, samt et lite anneks de neste månedene. Dessuten skal jeg på mitt første loppemarked på evigheter den 29.august. Der kan det jo vanke noen godbiter.
Nå har jeg forsøkt gjøre det litt koselig og laget en real hjemmelaget pizza til kvelds (ja, på en mandag). Nå gjelder det å lage mat av det som er i skapene. God kveld til alle dere flinke bloggjenter som inspirerer meg så mye.

3 kommentarer:

 1. For en søt og herlig blogg...hit kommer jeg gjerne på besøk igjen...de bollene dine så jaggu gode ut;)nam,nam, ha en fin uke, blogghilsen fra monja

  SvarSlett
 2. Så spennende å skulle flytte så langt! Lykke masse masse til!

  Ja, stoff&stil hadde jeg virkelig savnet jeg også - godt de har en bra nettside :-)

  Kjekt at du er med i trekningen :)

  klem

  SvarSlett
 3. Så flott blogg:)) Ha en fin dag. PS: lagt meg til som følger:)) Hilsen Lise

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin