søndag 9. august 2009

Tyrs vei 2.etasje

Bilder fra stuen, totalt 90 kvadrat stuer har vi hatt. Det krever litt møblering, og derav også litt nedpakking...som vi erfarer i disse dager. Er ennå ikke enig med meg selv om vi skal legge ut sofa og stoler på Finn.no. Det vil jo ikke passe spesielt godt inn i nytt hus med hvitmalte gulv. Er så utrolig glad i den sofaen!!! Stooor, deilig og lett å holde ren.
Lampen fra Bolia er kanskje heller ikke helt forenelig med stilen i nytt hus, ikke gir den spesielt godt lys heller. Tror kanskje jeg skal sette den i loftstuen hvor jeg ikke skal ha spotter...det ordner seg nok. Den kan jo også selges om den ikke finner seg til rette.
Benno DVD-hyllene er solgt på Finn.no. Kistebordet skal inn i TV-stuen sammen med to lenestoler, som forhåpentligvis ikke blir disse skinnstolene. Selv om det nok går greit for en periode.
Den ene delen av stua gjorde vi om til kombinert kontor og gjesterom med forheng da vi laget til barnerom nede. Dette ble et veldig greit gjesterom og den delen av stua som sto tom ble fornuftig brukt. Fungerte som en deilig dagseng da jeg gikk gravid i vinter.
Kjøkkenet er ikke renovert siden det var bygget i 1981, men god Norema kvalitet og litt flikking har gjort det fint brukbart etter min standard. Synes kjøkkenkroken har vært riktig koselig og gammeldags i cremefarger og apotekerknotter.
Møblene i hagestuen er solgt på finn.no. Sofaen er godt brukt, hele 23 år gammel. Den var jo ikke akkurat nydelig, men det kunne vært verre, med tanke på hvordan stilen var i 1986. Stor skyvedør ut til en godt brukt terrasse. Klimaet kan vi desverre ikke ta med oss nordover.
Spisestuen i andre enden av hagestuen. Panoramautsikt! Disse møblene gikk også unna på finn.no. Teppet kjøpte vi på auksjon for noen år siden. Det er greit at det er så stort, men sola har dessverre bleket det litt, så jeg er ikke så veldig fristet til å ta vare på det.
Utsikt fra hagestuen og terrassen. Deilig å bo i høyden uten innsyn selv med masse hus rundt. Disse fine dagene vil vi garantert savne med tiden...
Snart tar vi farvel med Tyrs vei og setter kursen nordover. En epoke er snart forbi...
God natt og klem.

1 kommentar:

  1. Kjempefint hus! Sitter enda å drømmer om det bordet, hehe! Og de bokstavene! Du er så flink!!

    Klem!

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin