søndag 9. august 2009

Tyrs vei 1.etasje

Legger inn noen bilder som ble tatt til visningen her i Bergen. Det kan jo være gøy å ta en titt på bildene senere, selv om vi nå er mentalt ferdig med denne boligen. I dag svømmer vi i bobleplast og flyttekasser, så tilstanden er langt i fra den bildene viser. Første bilde er fra den store hallen med tredobbel skyvedørsgarderobe og direkte inngang til garasjen. Sistnevnte løsning blir nok et stort savn!
Badet har jeg flikket litt på, men som blandebatteriene viser har ikke badet vært nevneverdig renovert siden 1981. Vi har levd fint med denne løsningen, men skulle vi bodd her noe lengre ville vi nok gitt badet en real ansiktsløfting. Hemnes kommoden brukes som stellebord og blir så klart med på flyttelasset.
Vårt soverom er malt i fargen lavendel fra Jotun. Dette var en veldig behagelig soveromsfarge, i sær for alle med dilla på lilla. Dog passer ikke fargen til det grønne vegg til vegg teppet som vi heller ikke har giddet bytte, men det ser man jo ikke når en ligger i senga. Hemnes nattbord og den nye deilige senga fra Jenssen blir også med oss nordover. De to siste soverommene skulle brukes som barnerom og syrom, men lillemann ble ikke stor nok til å flytte på eget rom før vi bestemte oss for å flytte. Sånn kan det gå. Den store stygge stolen (med dekken) har jeg endlig fått tillatelse til å kvitte meg med. Utrolig hva som kan selges på Finn.no. De hvite kurvene fra Ikea brukes som bladkurver for alle interiørbladene mine. Kontorbordet, stolen og Billy-hyllen selges på Finn.no.
Neste innlegg kommer med bilder fra andre etasje og utsikten her i Tyrs vei. Som sagt kan det jo være gøy å se tilbake på senere. En ting som er helt sikkert...mitt nye hjem blir ganske så annerledes.

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for den superkoselige kommentaren!
  Sitter å følger med på lille hjertet som bader og skulle bare sjekke mailen min imens ;o)
  Mao, jeg skulle slettes ikke blogg, men jeg kommer tilbake!!!

  Vi har forresten den røde "æsebilen" Og som du kanskje har sett er lillebror sitt rom veeeeldig synkronisert i hvitt og lyseblått, men det røde lynet gjør seg virkelig altså! I love it!

  I'll be back!

  SvarSlett
 2. Så fint det bordet var på det ene gjesterommet...regner med at det ikke er tilsalgs :-(
  Artig at du oppdaterer så mye! Blir koselig når dere flytter nordover- da kan vi jo møtes masse!!

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja blir sikkert en plante,nye gardiner og rullegardin!! Sjablongen skal være på den ene siden av speilkommoden! Ingvard har en drøm om tv der inne og skal han ha det blir det en hvit!!

  SvarSlett
 4. Trur man må leite etter det, e ikke sikker! Håpe du ikke finn plass til det, hehe-hadde passa perfekt på badet mitt! Har satt blonder i glassdøra på badet nå i kveld og det bleee såååå fint!!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin