fredag 16. oktober 2009

Besøk brygga...

...i disse fantastiske omgivelser på Brensholmen utenfor Tromsø. Dersom du ønsker kurs- eller møtelokaler, bursdag, bryllup eller vennefest vil Trude servere deg den beste fisken. Menyen varierer med sesongen og fisken hentes direkte fra fiskebruket i etasjen under. For meny, transport, priser etc, sjekk denne hjemmesiden. Bildene er tatt fra stua/terrassen da vi holdt barnedåp der i mai. Fantastisk flott!
Sist helg var vi invitert til årets lutefisk med hele 3 varianter hjemmebrygget øl. Fabelaktig kan vi bare si om den saken! Så,- ønsker dere en spesiell opplevelse i koselige lokaler, med nydelig fiskemat og behagelig dyktig vertskap er dette vært et forsøk. Jeg måtte reklamere litt for Trude med sin lille bedrift, det fortjener hun virkelig. (Håper dette er i orden om du leser, Trude. Dersom du skulle ha noen anmerkninger kan du kommentere under innlegget).
Lutefiskbildet er hentet fra en oppskriftside på internett i og med at kamera vårt ennå ikke har funnet veien hjem. MMMMMmmmm.....
Ha en fin fredagskveld dere som er innom!
Klemmer fra Aina

1 kommentar:

Blog Widget by LinkWithin