tirsdag 13. oktober 2009

Ellos

I mangel på kamera (som vi glemte på lutefiskaften i helgen), kan jeg vise noen snuskete godbiter jeg har bestilt fra Ellos. Utrolig hvor mye rart en kan finne der inne. Har også funnet noen tunika og tights, men erfaringsvis sendes det meste av klær i retur. De hvite kronene ser kjempefine ut på bildet i alle fall. De er nok ganske så store og kan dekoreres med planter, kubbelys, nisser el.l. Den prikkete dørmatten i kokos var også litt morsom. Om den ikke passer forran ytterdøren, så får jeg 4 balkongdører eller en ytterdør i annekset hvor den kan passe.
Har lenge leita etter søte knaggertil å henge på barnerommet. Det er lite søtt å oppdrive til gutterommet, alt skal jo være så røft og fargesprakende. Så lenge mammaen kan bestemme skal vi holde Theo sitt rom i duse farger, og prinserommet kan da få tre kongekroner til knakker. Sånn er det med den saken! Det lyselå fleeceteppe med store bomber ser jo også koselig ut til gutterommet, om det ikke er brukbart, kan jeg alltids sy noen putetrekk av det.
Skal bort å ta en titt på huset vårt, har hørt rykter om at taket er tettet. Skal senere bake foccasia brød og lage kyllingsalat til ei venninna som tar turen innom.
Sjalabais og adjø.

1 kommentar:

  1. kor koselig og nusselig det så ut.
    Tantebane får det no koselig på rommet

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin