fredag 23. oktober 2009

Minimikki nettbutikk

Til dere mødre med sans for gode og pene barneklær av god design. Jeg har brukt nettbutikken Minimikki flere ganger og er veldig fornøyd med servicen. Nå har de fri frakt på alt og 20 % på alt fra Småfolk. Ta en titt!
Klem Aina

3 kommentarer:

 1. Vitti Aina, er faktisk en venninne som driver denne nettbutikken :) Så bra du reklamerer litt :) Nå venter vi også en liten en, så det blir nok mye handling der på oss i årene som kommer!! :) Ellers stortrives vi i Tyrs vei! :) Nå er det meste på plass etterhvert.. Har byttet begge batteriene på vaskene nede på badet, fikset med ledninger til varmtvannsberederen (kursen var inntakt), byttet lysrør på kjøkkenet og fått på plass ny oppvaskemaskin. Ellers har vi ikke gjort noe annet enn å prøve å innrede :)
  Håper dere har det bra der oppe i nord! :)
  Anette

  SvarSlett
 2. Det var moro da. Kjempefin butikk! Om hun vil ta inn flere merker, så savner jeg danske Mini A Ture...hint, hint...finner ingen andre som selger dette. Veldig fine ytterjakker til baby og barn.

  Gratulere masse med det forestående, hyggelig å høre! Nå blir visse naboer glade, de ønsker jo barnefamilier til Tyrs Vei.

  Bra dere trives, det gjør vi også!

  SvarSlett
 3. Har sendt tipset ditt videre! :)
  Anette

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin